MY DIY: 3rd Spray Painting / 3. Sprey Boyama (Gümüş Rengi)

  Aslında bu boyamayı taaa yaz ortasında yapmama rağmen paylaşmayı unuttum. Son zamanlarda da blogum konusunda üşengeçliğim geçmediği için bir türlü paylaşmayı da akıl edemedim ya da elim gitmedi.
  Bilenler vardır. Burgazada'nın en tepesinde çok eskilerden kalma bir kilise ve mezarlık vardır. Hakkında da bir sürü efsane vardır. Bahar sonu yaz başı gibi  buraya kız kardeşimin mimarlık ödevi için gittiğimiz zaman kilisenin de içinde bulunduğu tepede ki çamlıkta dinlenmiştik. Kozalakları toplamakta orada aklıma gelmişti. Farklı boylarda bir sürü toplamıştım. Eve geldim temizleme amaçlı yıkadım, böceklerinden arındırdım. Güneşte bir iki gün kurumaya bıraktım. Sonra maskemi takıp boyamaya giriştim ve sonuç bence harika oldu. 
Kullandığım malzemeler:
Mat Gümüş Sprey Boya
Kozalaklar
Maske
Karton Kutu 



Sonra dan bir iki tane de mat altın sarısı renginde boyayıp aralarına kattım ama bu haliyle bile benim hoşuma gidiyor. Çokça oldukları zaman daha hoş görünüyorlar. 


Yorumlar

  1. çok yaratıcısınız valla harika görünüyorlar:)
    http://sansaafashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Sevgili Sansa, ama artık günümüzde saf yaratıcılık pek mümkün değil. Her şey daha önceden yapılmış oluyor, bizler de elbette etkileniyoruz. :)
      Sevgiler.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

MY DIY: Avize-Abajur Yenileme / Lamp shade Renewal